Provinciesecretaris: “Mooie stap Peter na prachtige jaren bij PWC. Gelukkig blijf je ook voor de ondernemende overheid beschikbaar. Zo mooi te zien dat je altijd op zoek bent naar Publieke Waarde!

Gemeentesecretaris: Heel veel succes gewenst, Peter Teunisse! Wat heerlijk dat je datgene blijft doen in het openbaar bestuur wat je het liefste doet. Het leveren van kwalitatief hoogwaardige adviezen, het leggen van verbindingen tussen organisaties en mensen en het oplossen van organisatievraagstukken.

Gemeentesecretaris: “Gefeliciteerd Peter. Dank voor al je adviezen en ondersteuning bij complexe processen en organisatieontwikkelingen de afgelopen jaren. Ook binnen je eigen bureau blijven we daar graag gebruik van maken. 💪👊👏”

Oud-collega: “Peter, heel veel succes met deze nieuwe stap. We hebben samen veel meegemaakt in de afgelopen jaren. Ik hoop je ook in de komende jaren nog veel tegen te komen als scherpe denker in de publieke sector en ben er zeker van dat veel partijen dat ook zo zien!”

Gemeentesecretaris: “Goede stap Peter. Past bij jou. Initiatief nemen en jezelf vernieuwen. Beste adviseur die opdrachtgevers zich kunnen wensen! Succes en veel plezier”

Gefeliciteerd Peter! Mooi dat je deze stap maakt. Ik bewonder je passie voor het verbeteren van publieke organisaties en jouw vaardigheid om heel complexe vraagstukken te beantwoorden met praktische en pragmatische adviezen. De vele positieve reacties hier laten al zien dat je heel succesvol gaat zijn! 👍